Mande mad

Findes der noget, som hedder mandemad? Hvad tænker man på, når man siger mad for mænd? Er der specifikke ting, som mænd skal spise, som kvinder ikke skal? Svaret er nej, men de fleste ville nok tænke noget mere i stil af kød og sovs, hvor salat er mere til kvinder. Det er selvfølgelig forkert at antyde, at alle mænd kun kan lide kød og sovs og alle kvinder kun kan lide salat. Men er der noget til slanget? Bliver du mere mand af at spise kød og sovs?

Mad for dig og jer

At sige at kød og sovs er mad kun for mænd, som mænd bør spise, hvis de gerne vil virke mere mandlige er helt absurd. Men der ligger noget i, at det kan være en god ide at spise mere af det, hvis du ønsker mere mandligt udseende. Det hele handler om kontekst, hvordan din krop af og hvor meget du i forvejen spiser. Hvis du spiser for meget kød og sovs, ender du jo med at blive tyk. Det er nok ikke det ønskede resultat. Men hvis du ønsker flere muskler og generelt et mere muskuløst udseende, så kan det være mere kød og sovs du er ude efter.

Spis hvad du vil!

Men når det er sagt, så er rent kød og sovs måske endda ikke den rette løsning. For eksempel, ville det være bedre at udskifte sovsen med en salat eller nogle kartofler. Du vil faktisk få mere ud af det, fremfor sovsen, da sovsen kun er der for at tilføje smag, ikke give din krop noget, den ikke allerede får fra kødet. Du kan også sagtens få en muskuløs krop af andet end kød. Og hvis sundhed er målet, er det faktisk bedst at spise varieret. Så skift mellem salat og kød og så videre. Det kan da også være, at du ikke går op i udseendet og så skal du virkelig ikke tænke på, hvad du spiser. Intet får dig til at fremstå mere mandligt eller feminint. I sidste ende vil folk bare gerne spise noget, som du kan spise sammen med andre og have en hyggelig tid!