Skal du flytte i ny bolig? Få et på par tips med på vejen her

Står du netop og har planlagt at skulle flytte i helt ny bolig inden for nærmeste fremtid? Så er du sikkert allerede bekendt med de mange praktiske ting, der skal ordnes i samme ombæring. Flyttekasserne står i alle hjørner, og din praktikliste er efterhånden så lang, at den er svær at finde hoved og hale i. Dertil kommer nye forsikringer, alarmer og andet i den dur, der tit og ofte kan være mere eller mindre kedeligt at sætte sig ind i. Læs med nedenfor og få tips til alt det, du står og mangler at få styr på.

Få et forsikringstjek

I det øjeblik du overtager din nye bolig, er der selvfølgelig en række parametre, der er værd at overveje. For det første kan det være en god idé med et forsikringstjek. Ene og alene af den årsag, at du når står med en helt ny bolig. Mange gange kommer der sideløbende nye indløb oveni, som blandt gør, at dine værdier enten kan stige eller falde. For at være sikker på, at du for eksempel har den rette indboforsikring, og at du har angivet den rigtige forsikringssum, er det en god idé med et forsikringstjek.

Får du ikke revideret dine forsikringer i tide, er der nemlig risiko for, at du ikke kan få erstattet den værdisum, du for nyligt har købt ind for. Et sådan tjek bør generelt ske en gang årligt, men er især vigtig at prioritere i tilfælde, hvor du flytter i helt ny bolig. I samme ombæring er det en god idé at overveje at få en alarm. En alarm beskytter dig imod eventuelle indbrud og kan være nødvendig for at få erstatning hos dit forsikringsselskab, hvis noget bliver stjålet eller ødelagt – Læs mere her.

Gør det nemmest for dig selv

En flytning kan mange gange godt kræve en stor portion overskud. Det er hurtigt en omfattende proces, der kan være længe undervejs fra tanke til handling. For at gøre det nemmere for dig selv, bør du sørge for at planlæge så detaljeret som muligt. Lav en liste over de gøremål, du mangler og sæt et flueben, hver gang du har fået ordnet de ting, du har sat dig for at skulle.